Ik ben Victor Ankerman, 48 jaar en woon met mijn twee kinderen in Krimpen aan den IJssel.

Jaren heb ik voor verschillende bedrijven onderhandelingen gevoerd over contracten en de afspraken die daarmee samengaan.

In mijn werk had ik regelmatig te maken met geschillen op zowel het contractuele als het menselijke vlak en werd ik geacht een passende en duurzame oplossing te vinden, die voor beide partijen aanvaardbaar was. Dit aspect van mijn functie heb ik altijd als meest belonend ervaren.

Uiteindelijk heb ik de stap gezet en ben na voltooiing van mijn opleidingen als Erkend Mediator en Familie Mediator bij Mediation Educatie Centrum mijn eigen praktijk begonnen.

Binnen mijn praktijk richt ik mij op zowel zakelijke als privé personen.

In de zakelijke markt help ik bedrijven met conflicten op het gebied van personeel; tussen teamleden onderling, tussen teamleden en leidinggevenden en met conflicten met derde partijen.

In mijn praktijk help ook privé personen. Ik heb dan te maken met bijvoorbeeld scheidingen, familiekwesties en burenruzies. Allemaal zaken waarbij er een zeer groot emotioneel element aanwezig is die een heldere kijk op de zaak voor veel mensen bemoeilijkt.

Als mediator help ik de vastgelopen communicatie weer op gang te brengen en het conflict van alle kanten te belichten. Waar nodig en gewenst kan ik informatie geven met betrekking tot specifieke inhoudelijke vragen.       

Ik help mensen afspraken te maken waarmee ze vooruit kunnen en de strijd en emoties los te laten. Mijn mediationstijl is doelgericht; ik ben geen therapeut of hulpverlener.   
  
 Als mediator ben ik ingeschreven in het ADR register ( https://adr-register.com ) 

Mediation Krimpenerwaard
Mediator spreken? bel: 06 23456057